Retourneren en terugbetaling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in ongebruikte (nieuw) staat en originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Bij beschadiging van het product door onzorgvuldige omgang door de consument zelf, is de consument aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product.

Wanneer u gebruik wil maken van dit recht kunt u een verzoek sturen van herroeping naar info@unknownrugs.com. Vermeld bij het indienen van uw verzoek de volgende gegevens:

  • Uw naam en bestelgegevens
  • Datum van bestelling en ontvangst
  • Naam van het artikel of SKU-nummer die u wilt retourneren
  • Reden waarom u een retourverzoek indient

Zodra we het verzoek van u hebben ontvangen, zullen wij het adres verstrekken waar u het artikel naar kunt verzenden. Wanneer het product in goede orde is ontvangen zullen wij de terugbetaling doorvoeren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen
na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Een aantal producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze producten mogen niet geretourneerd worden. De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

  • Gepersonaliseerde kleden (getufte kleden), dit betreft de handgemaakte kleden zoals wand-, vloer- en decoratieve kleden die op verzoek van de klant zijn gemaakt.
  • Gepersonaliseerde tapestry producten, dit betreft de gewoven tapestry producten zoals tapestry kleden en kleding die op verzoek van de klant zijn gemaakt.

Deze worden uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat deze producten op maat zijn gemaakt. Dit houdt in dat deze producten geproduceerd zijn naar de specificaties (wensen en eisen) van de consument.

Garantie

De wettelijke garantie geldt voor onze producten. Dit houdt in dat u recht heeft om een goed product geleverd te krijgen. Wij streven ernaar om altijd een goed product te leveren aan de consument. Mocht er na ontvangst iets niet goed zijn met het product, dan dient de klant het zo snel mogelijk aan te geven. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product.